top of page

IN PERSON AUCTION BY VINTAGE VIN

Public·63 members
Peter Shestakov
Peter Shestakov

Clive Barker: Jericho - A Horror Játék, Amelynek Magyar Felirata Van


Clive Barker: Jericho - A horror jÃtÃk, amelynek magyar felirata van
Clive Barker: Jericho egy 2007-ben megjelent horror akcià jÃtÃk, amelyet a hÃres angol Ãrà Ãs rendezÅ, Clive Barker tervezett. A jÃtÃk egy kÃlÃnleges katonai egysÃg kalandjait kÃveti, akik egy Åsi gonosz ellen harcolnak, amely a tÃrtÃnelem sorÃn tÃbbszÃr is megprÃbÃlt kitÃrni a pokolbÃl. A jÃtÃk eredetileg csak angol nyelven volt elÃrhetÅ, de egy lelkes rajongÃi csapat elkÃszÃtette a magyar feliratokat is, amelyek letÃlthetÅk a SoundCloud oldalrÃl.
Clive Barker: Jericho - A horror játék, amelynek magyar felirata vanA magyar feliratok kÃszÃtÅje Igorljuleme nevÅ felhasznÃlÃ, aki egy hÃnapja tÃltÃtte fel a fÃjlokat. A feliratok minÅsÃge nem tÃkÃletes, de segÃtenek megÃrteni a jÃtÃk tÃrtÃnetÃt Ãs pÃrbeszÃdeit. A feliratok telepÃtÃsÃhez csak ki kell mÃsolni Åket a jÃtÃk mappÃjÃba, Ãs be kell ÃllÃtani a jÃtÃk menÃjÃben a nyelvet magyarra. A feliratok nem befolyÃsoljÃk a jÃtÃkmenetet vagy a hanghatÃsokat.


Clive Barker: Jericho egy izgalmas Ãs fÃlelmetes jÃtÃk, amelynek most mÃr magyar rajongÃi is Ãlvezhetik a hangulatÃt. A jÃtÃkot PC-re, Xbox 360-ra Ãs PlayStation 3-ra lehet megvÃsÃrolni, vagy letÃlteni online. Ha szereted a horror jÃtÃkokat Ãs a Clive Barker mÅveit, akkor Ãrdemes kiprÃbÃlnod ezt a jÃtÃkot.


A jÃtÃk fÅszereplÅje Ross Jericho nevÅ ezredes, aki a Jericho egysÃg parancsnoka. A Jericho egysÃg egy titkos kormÃnyzati alakulat, amelynek tagjai paranormÃlis kÃpessÃgekkel rendelkeznek. A jÃtÃk sorÃn a Jericho egysÃg tagjai kÃzÃl vÃlaszthatunk, akiknek kÃlÃnbÃzÅ fegyvereik Ãs kÃpessÃgeik vannak. A jÃtÃkban nem csak lÃvÃldÃzni kell, hanem megoldani kÃlÃnbÃzÅ rejtvÃnyeket Ãs feladatokat is.


A jÃtÃk helyszÃne Al-Khali nevÅ vÃros, amely a KÃzel-Keleten talÃlhatÃ. A vÃrosban egy Åsi rom talÃlhatÃ, amely egy portÃl a pokolba. A portÃlt egy gonosz lÃny Årzi, akit a FÅnÃknek neveznek. A FÅnÃk tÃbb ezer Ãve lÃtezik, Ãs tÃbbszÃr is megprÃbÃlt kitÃrni a pokolbÃl, de mindig megÃllÃtottÃk Åt. A jÃtÃkban a Jericho egysÃgnek kell megakadÃlyoznia a FÅnÃk legújabb kÃsÃrletÃt, amelyhez Ãt kell utazniuk a pokol kÃlÃnbÃzÅ korszakait.


A jÃtÃk grafikÃja Ãs hangja nagyon jà minÅsÃgÅ, Ãs hÅen visszaadja a horror hangulatot. A jÃtÃkban sok vÃres Ãs ijesztÅ jelenet van, ezÃrt nem ajÃnlott gyenge idegzetÅeknek vagy kiskorúaknak. A jÃtÃkot Clive Barker szorosan felÃgyelte, Ãs Å maga Ãrta a tÃrtÃnetet Ãs a pÃrbeszÃdeket. A jÃtÃkban sok utalÃs van Barker korÃbbi mÅveire, pÃldÃul a Hellraiser vagy a Candyman filmekre.


A jÃtÃk nehÃzsÃge vÃltozÃ, attÃl fÃggÅen, hogy milyen szintet vÃlasztunk. A jÃtÃkban hÃrom szint van: kÃnnyÅ, kÃzepes Ãs nehÃz. A kÃnnyÅ szinten a jÃtÃk elÃg egyszerÅ, Ãs nem kell sokat gondolkodni. A kÃzepes szinten a jÃtÃk kihÃvÃst jelent, de nem lehetetlen. A nehÃz szinten a jÃtÃk nagyon nehÃz, Ãs csak a legtapasztaltabb jÃtÃkosoknak ajÃnlott. A jÃtÃkban nincs mentÃsi lehetÅsÃg, csak ellenÅrzÅ pontok vannak, ezÃrt ha meghalunk, akkor az utolsà ellenÅrzÅ ponttÃl kell újra kezdenÃnk.


A jÃtÃk hossza kÃrÃlbelÃl 10 Ãra, de ez is fÃgg a vÃlasztott szinttÅl Ãs a jÃtÃkstÃlustÃl. A jÃtÃkban nincs sok mellÃkkÃldetÃs vagy felfedeznivalÃ, ezÃrt a jÃtÃkmenet elÃg lineÃris. A jÃtÃkban nincs multiplayer mÃd sem, csak egyjÃtÃkos mÃd. A jÃtÃkban viszont van egy extra mÃd, amelyet akkor lehet elÃrni, ha vÃgigjÃtszottuk a jÃtÃkot. Ebben a mÃdban újra jÃtszhatjuk a jÃtÃkot, de mÃsik karakterrel Ãs mÃs kÃpessÃgekkel.


A jÃtÃk vÃlemÃnyek szerint elÃg vegyesek voltak. Sokan dicsÃrtÃk a jÃtÃk hangulatÃt, tÃrtÃnetÃt Ãs grafikÃjÃt, de sokan kritizÃltÃk a jÃtÃkmenetet, a nehÃzsÃget Ãs a hibÃkat. A jÃtÃk nem volt nagy siker sem kritikailag, sem kereskedelmileg. A jÃtÃkot azonban mÃg mindig sokan szeretik Ãs jÃtszanak vele, fÅleg a Clive Barker rajongÃk. A jÃtÃk egy kultikus darab lett a horror jÃtÃkok kÃzÃtt. 04f6b60f66


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page